En mötesplats för dig?

Kaffeknappens lokaler kan bli dina. För en dag.

Våra lokaler i Stockholm är planerade för att fungera som en optimal mötesarena och en plats att uppleva saker tillsammans på. Det känns väldigt mycket Kaffeknappen. Det känns bra. Variationsmöjligheterna är stora och vi kan enkelt anpassa lokalerna till olika typer av arrangemang och stilar. Vi kan också se till att de andas ditt varumärke. På så sätt kan du också ta del av våra sköna lokaler och bjuda in till events som bygger din business.

Här finns arenan. Och innehållet.

Ända sedan starten 1994 har vi haft stort fokus på att träffa våra kunder och leverantörer i form av events och kundaktiviteter. Vi vågar påstå att vi idag har både bred och djup kompetens i att arrangera lyckade aktiviteter. Idag gör vi också events för kunder och samarbetspartners och i alla dessa sammanhang är våra nya lokaler den perfekta arenan.

Planerar du en kickoff, kundaktivitet eller bara ett möte i Stockholm? Vi hjälper gärna till att utforma det på ett inspirerande sätt. Kanske en espressoskola tillsammans med vår egen barista? Kanske en choklad- eller vinprovning, eller en härlig middag och avecprovning tillsammans med ett utsökt kaffe? Kaffeknappen bidrar gärna med innehållet. Liksom arenan. Och ett värdskap á la Kaffeknappen ingår naturligtvis alltid. Hör av dig så börjar vi planera!

Maila till kaffeknappen@se.nestle.com eller ring oss direkt på 08-34 55 55.