Ett team av experter

Att anlita Kaffeknappen är att anlita ett team av kaffeexperter. Eller kaffenördar om du så vill. I vår värld är kaffekunskap på både bredden och djupet en förutsättning för att kunna leverera en trovärdig och högkvalitativ tjänst. Vi vet också att en genomtänkt fikalösning skapar rätt förutsättningar för fina affärer.

Sedan januari 2015 är samtliga medarbetare, oavsett funktion på företaget, SCA certifierade! Vi är utbildade enligt SCA Coffee Diploma System, ett utbildningssystem signerat SCA (Speciality Coffee Association), den mest aktade och främsta organisationen i världen när det kommer till konsten att leverera en unik kaffeupplevelse. I vår värld är kaffekunskap på både bredden och djupet en förutsättning för att kunna leverera en trovärdig och högkvalitativ tjänst. Vi vet också vilken skillnad en genomtänkt fikalösning har för fina affärer. Kontakta oss så berättar vi mer!

I de andra flikarna här under Varför Kaffeknappen kan du läsa mer om vår filosofi när det gäller att låta varumärket genomsyra också fikalösningen.