• Tappar vatten direkt från befintlig vattenkälla.
  • Rening och kylning sker i maskinen.
  • Välj mellan kolsyrat och stilla vatten.
  • Minimerar transporter.
  • Eliminerar hantering av tomflaskor och burkar.

Finvattendirekt i fikarummet

Att dricka några glas vatten varje dag gör dig mer alert. Och en medarbetare som är på tå är bättre än motsatsen. Om vattnet dessutom smakar riktigt gott, alltid är kallt och dessutom kolsyrat om du vill – då är det ren glädje i en kran! Precis vad kranpelaren Piccolo handlar om.

Piccolo gör sig absolut bäst när du monterar den direkt på diskbänken. Med sin böjda form passar den perfekt där. Och det är ju inte vid varje diskbänk som man har möjligheten att njuta av riktigt finvatten. Snabbt, enkelt och mycket gott! Piccolo är en kranpelare i rostfritt stål och krom, med tryckknappar i lika rostfritt stål. Som alltid kan du välja mellan välkylt stilla vatten och lika välkylt kolsyrat vatten.

Piccolo finns i två utföranden: Piccolo Uno med en kran och en knapp samt Piccolo Duo, med en kran och två knappar. Båda avsedda för montering vid diskho.

Höjd:
245mm

Djup:
145mm

Höjd till tappning:
165mm

Kabinett:
Krom/rostfritt

Piccolo kopplas till befintlig vattenledning, på samma sätt som våra kaffemaskiner. Piccolo är även CE-märkt och har säkerhetsblad enligt ISO-14001.