Maskiner

Har du ett behov har vi maskinen. Man kan lite kaxigt säga att de enda maskiner som vi inte har är de som inte håller måttet. Vi säljer och servar en mängd olika modeller, nedan visas endast ett litet smakprov ur vårt sortiment! Men det absolut viktigaste för oss är att vi gemensamt med dig hittar en lösning som passar just ert företag. Har du några frågor eller funderingar kring vårt urval av kaffemaskiner skicka gärna ett mail till oss.

De Jong Essence
De Jong Essence är en helautomatisk och mycket prisvärd maskin som rymmer två bönhållare och en egen kvarn, vilket gör det lätt att välja kaffeprodukt med ett enkelt knapptryck

Cimbali M1
Med Cimbalis M1 får du highend-kvalitet i kompaktformat. Den här espresso-maskinen har prestanda som man normalt sett bara får i större maskiner och lämpar sig för det mindre kontoret, med högt ställda krav.

Cimbali S39
Italienarnas kärlek till kaffe resulterar även i fantastiska espressomaskiner. Cimbali S39 hör till eliten och har allt du kan tänka dig. Med hjälp av en lätthanterlig touchscreen fixar du espresso, cappuccino, caffè latte och vanligt svart kaffe på ett kick. Ursäkta, klick ska det vara!