Kaffe

Kaffe innehåller fler smakaromer än vin och det borgar så klart för ett gigantiskt utbud av kaffe på världsmarknaden. Också hos oss är sortimentet imponerande, om vi får säga det själva. Utbudet för såväl kaffemaskinen som espressomaskinen är både brett, djupt och högkvalitativt. Testa oss gärna, vi gillar att överträffa våra kunders förväntningar och när det kommer till kaffesorter känner vi oss ganska trygga med att kunna servera det du önskar! Skicka ditt önskemål här.

KRAV- och Rättvisemärkt kaffe
Zoegas fylliga, smakrika och mörkrostade kaffe Hazienda har flera goda sidor. Förutom att det är välbalanserat med en utomordentlig eftersmak är det också gott på andra sätt. För tillsammans med Nestlé förser man odlarna med bostäder, dricksvattenförsörjning och teknisk rådgivning!

Zoegas Zuprema A Mano
Ett av Zoegas senaste tillskott i sortimentet är en riktigt multikulturell upplevelse! Det handlar om högvuxna bönor, mognade i långsam takt minst 1 500 meter över havet. Bönor från Kenya, Etiopien, Colombia och Guatemala har sammanförts till en oemotståndlig smak.

Världsklass av Varesina
Varesina hör till gräddan av Italiens kafferosterier och Italien är kaffets hemland nummer ett. Det här är med andra ord fantastiska bönor som avnjuts bäst i lugn och ro.