• Bryggkaffe – precis som hemma.

  • Välj mellan fem olika styrkor på kaffet.

  • Möjlighet att ha sumpförvaring i underskåp.

  • Klarar kannbryggning.

  • Separat kopplaceringar för kaffe respektive hetvatten.

  • Lättskött rengöringsprogram.

Bryggkaffe i toppklass!

Säg det affärsmöte som inte startar med ”vill du ha en kopp kaffe?”. Ett riktigt gott bryggkaffe är grundbulten i svensk möteskultur. Med Siro Bean & Filter har du allt som behövs för den perfekta koppen kaffe – varje gång. Det är ingen slump att det är vår mest populära maskin.

Hemligheten i bra smak ligger i att inte kompromissa med teknik och temperatur. Det gäller såväl espresso som vanligt kaffe. Siro Bean & Filter bevisar skillnaden gång på gång i smaktester där den jämförs med sina konkurrenter. Exempelvis hålls bönorna dolda från dagsljus i de specialdesignade bönhållarna. De keramiska kvarnarna maler bönorna snabbt och effektivt till optimal storlek för bryggkaffe. Vattentemperaturen ligger alltid på optimala 92-96 grader. Siro Bean & Filter är till och med utrustad med riktigt pappersfilter, vilket är en förutsättning för att få den där riktigt äkta hemma- bryggda känslan.

Det är detaljerna som gör det
Siro Bean & Filter har finjusterats och uppdaterats sedan den lanserades i början av 90-talet och är idag så nära perfektion man kan komma. Rengöringsprogrammet är superenkelt och tidseffektivt, utan att ge avkall på våra högt ställda kvalitetskrav. Det finns två separata utlopp så att ditt tevatten aldrig ska ta smak av kaffet. Kannbryggningsfunktionen är standard och via den tydliga och lättnavigerade touchdisplayen kan du välja mellan fem olika styrkor på ditt kaffe! Lägg där till att ni kan lägga in er logotyp i displayen och du har den perfekta kompisen för ditt kontor!

 

Vill du också ha enny fikalösning till kontoret?

Ring oss på 08-345555 eller fyll i nedan så hör vi av oss!