• Inbyggd fastvattenanslutning.
  • Power hot water (30 l/tim).
  • Upp till 29 programmerbara specialiteter.
  • TFT-display och Rotary Switch för enkelt handhavande.
  • Elektronisk luftmängdsreglering för finskum.
  • Automatisk växling mellan slät mjölk och finskum.
  • Mjölk i 3 temperaturer.

Jura Giga X8c levererar kaffenjutning på rekordtid!

Jura är ett varumärke som många kaffekonnässörer i Skandinavien har en god relation till. Och det finns många anledningar till att kaffemaskiner från Jura ligger högt på önskelistan. En helt ny anledning är GIGA X8c Professional som triumferar med sin fantastiska snabbhet.

Högpresterande och snygga GIGA X8c Professional levererar perfekt kaffenjutning på rekordtid. Den är utrustad med en extra ”bypass-funktion” som blandar det optimalt extraherade kaffet med varmt vatten inne i den helautomatiska kaffemaskinen. Detta görs helt utan att någon arom går förlorad och såväl smak- som doftupplevelse blir optimal. En perfekt kopp kaffe! Med sin snabbhet passar GIGA X8c Professional perfekt på moderna företag där tempot är lika högt.

Maskinen är inte bara snabb, den har ett magnifikt utbud också. Jura GIGA X8c går att förprogrammera med upp till hela 29 olika specialiteter. Dessutom kan den servera mjölk i tre olika temperaturer. För tekniknörden finns det också funktioner som är lätta att bli förälskad i.
Vad sägs om appen som kopplas till maskinen via bluetooth och som sedan kan informera dig via din smartphone, om när det är dags att fylla på bönor eller tömma sumpbehållaren till exempel. Viktiga detaljer och avgörande faktorer i val av kaffemaskin.

 

Vill du också ha enny fikalösning till kontoret?

Ring oss på 08-345555 eller fyll i nedan så hör vi av oss!

[recaptcha size:compact theme:dark]