• 31 programmerbara kaffespecialiteter + 12 baristarecept en knapptryckning bort.
  • Professionellt malverk med keramiska malskivor.
  • Anpassningsbar startskärm.
  • Variabelt kombinationsutlopp (2 för kaffe och 2 för mjölk)
  • Möjlighet till sump- och sköljvattenhantering.
  • Fabriksinbyggd fastvattenanslutning.

Ett schweiziskt kontorsproffsmed fenomenalt utbud!

Att erbjuda ett gigantiskt kaffesortiment är en sak, att göra det med kvalitet en annan. Jura GIGA X3c Professional tillhör självklart den senare kategorin. Och med 31 individuellt programmerbara kaffespecialiteter och ytterligare 12 baristarecept en knapptryckning bort, då spelar man i en egen liga. Lägg till den inbyggda, praktiska fastvattenanslutningen och alla är helnöjda!

Nya GIGA X3c Professional erbjuder allt som räknas i ett kontorslandskap eller i ett personalrum och det med schweizisk precision. Ett fantastisk möjlighet till variation av kaffe, enkel manövrering och minimala besvär vid påfyllning av bönbehållaren. En bönbehållare med kapacitet på 1 kg och ett smart, arombevarande lock. För enkel hantering finns givetvis även det integrerade skölj- och rengöringsprogrammet som gör den dagliga skötseln av kaffemaskinen så enkel och tidseffektiv som det bara går.

Personalen kommer att bli förtjust, leverantörer och kunder kommer att längta till besöken hos er. Och vad nöjd personal och tillfredsställda kunder innebär för affärerna, det är enkelt att räkna ut. Är det dags för en affärsdrivande kaffemaskin även på ert kontor?

 

Vill du också ha enny fikalösning till kontoret?

Ring oss på 08-345555 eller fyll i nedan så hör vi av oss!