• Inbyggt kylskåp (4 liters kapacitet)
  • 330 koppar per timma
  • 2 x 8” LED-skärmar
  • WiFi/LAN
  • Brygger upp till 4 koppar samtidigt
  • Keramisk kvarnar, vilket ger en väldigt tyst och precis malning

Låt oss presentera espressomaskinen med stort E

Att Schweiz är hemvist för urstark design och teknikkompetens är ingen nyhet. Att Eversys espressomaskiner erövrat världen på bara sex år kommer inte heller som någon överraskning. Kompromisslöst schweiziskt precisionshantverk av yppersta världsklass – vem vill inte ha det? Kaffeknappen är stolta över att kunna erbjuda mästerverken, som förmodligen är de bästa espressomaskinerna som du kan köpa för pengar just nu.

Precisionen från Eversys slår de flesta professionella baristor på fingrarna när det gäller att servera den perfekta koppen espresso. Med kronjuvelen e´4m får du dubbla espressomaskiner och ett kylskåp med en mjölkkapacitet på 4 liter som standard. Kapaciteten på 330 koppar cappuccino eller espresso, per timma, löser de flesta kontors behov. Från tryck till färdig kopp går på några sekunder. Inte illa när det som serveras är av yppersta kvalitet. Med e’foam fixar du dessutom mjölkskum i baristaklass med ett enkelt knapptryck!

Kvarnarna är självklart keramiska, för att få en jämn malning och för att undvika att bränna bönorna. De två touchscreen-skärmarna mäter 8” vardera, med fullfärgs LED-teknik inbyggd. Eversys e-serie har internetkoppling med antingen WiFi eller LAN, det väljer du själv. Som tillval finns även en koppvärmare med hög kapacitet. Rakt igenom kompromisslöst och med högsta möjliga kvalitet som ledstjärna. Stämmer det in på ert varumärke också? Då är valet enkelt.

 

Vill du också ha enny fikalösning till kontoret?

Ring oss på 08-345555 eller fyll i nedan så hör vi av oss!

[recaptcha size:compact theme:dark]