• Synliga bönor.
  • 10,4 tum tryckskärm i glas.
  • Intuitivt användargränssnitt.
  • Koppsensorer som känner av även glas.
  • Enkelt rengöringsprogram
  • Pappersfilter
  • Kannbryggningsfunktion

ZIA gör kaffekokning till en upplevelse!

Säg det affärsmöte som inte startar med ”Vill du ha en kopp kaffe?”. En riktig god kopp bryggkaffe är grundbulten i svensk möteskultur. Med ZIA Bean & Filter har du allt som behövs för den perfekta koppen kaffe – varje gång. Det är ingen slump att det är vår mest populära maskin.

ZIA är uppföljaren till uppskattade Siro och har alla de funktioner och fördelar som man kan förvänta sig av en modern kaffemaskin. Utöver alla de fördelar som ZIA ståtar med har den också en mjukvara som ger helt nya möjligheter. Men det mest iögonfallande på ZIA är den stora tryckskärmen som är gjord i glas! Den mäter dryga 10” och är väldigt intuitiv och lätthanterlig. Innehållet på skärmen är lätt att anpassa och det görs direkt från menyn eller online. 

ZIA Bean & Filter är den perfekta kollegan på kontoret som levererar varje gång, oavsett om du vill ha en slät kopp kaffe med eller utan mjölk eller är sugen på en kopp varm choklad.

ZIAs mångsidighet ger ett stort utbud av kaffeval och varma drycker för att passa alla på kontoret. Varje kopp kaffe bryggs på bönor som mals kopp för kopp i de högkvalitativa kvarnarna och sedan filtreras genom pappersfiltret. Detta resulterar i en extra ren kopp svart utsökt kaffe. Kaffemaskinen kan med fördel placeras på köksbänken eller monteras på det specialdesignade underskåpet helt efter tycke och smak. ZIA Bean & Filter bygger på en maskinserie som vi har arbetat med i snart 20 år och som ständigt vinner nya supportrar, så varför ändra på ett vinnande koncept? Det finns inga genvägar till den perfekta koppen.

 

Vill du också ha enny fikalösning till kontoret?

Ring oss på 08-345555 eller fyll i nedan så hör vi av oss!

[recaptcha size:compact theme:dark]