Cimbali S39TE
  • Så nära en äkta barista du kan komma.
  • Wifi-koppling.
  • Smart Boiler technology.
  • Perfect Grinding System.
  • Integrerad koppvärmare.
  • Näst intill ljudlös mjölkpump.
  • Helautomatisk mjölkskummare.

S39 är tillbaka på tronen!

Just som vi trodde att nu kan det inte bli bättre, så är det precis vad som hänt. Den uppdaterade versionen av den så gott som fulländade S39-maskinen är perfektion ut i minsta detalj och droppe. Tystare och snabbare än någonsin och dessutom med nya funktioner som gör den smått unik!

Den senaste espressomaskinen från italienska La Cimbali levererar som väntat kaffe i absolut baristaklass. Utöver det finns det ett par nyheter som ytterligare vässar till maskinen och gör den fantastiskt användarvänlig. Med sitt Smart Boiler System ökar kapaciteten på hett vatten och upp till 300 koppar om dagen är en nivå S39 TE trivs bra med att leverera. Den nya helautomatiska och mycket tysta mjölkskummaren (MilkPS) introducerar dessutom en nyhet, Snowmilk, ett mycket krämigt mjölkskum som exempelvis kan användas till islatte eller andra härliga drycker. Tillsammans med ett lika helautomatiskt rengöringssystem för såväl kaffemaskin som mjölkskummare blir den lätt att tycka om och enkel att handskas med.

Mjukvaran i S39 TE är naturligtvis toppmodern och förutom att du kan styra displayen direkt från en dator, via WiFi, finns också möjlighet att hämta in information som ytterligare förbättrar driftssäkerheten (WiFi-funktionen är ett tillval). Systemet kan också känna av snittvärdet på de senaste espressokopparna och finjustera inställningarna på bland annat kvarnen, för att servera så optimalt kaffe som möjligt. En kvarn som för övrigt är mycket tyst och snabb.

S39 TE finns i tre olika versioner; Turbosteam, MilkPS Turbosteam och MilkPS. Maskinen går att få med kyl vid sidan om alternativt placerad i underskåp om så önskas.

 

Vill du också ha enny fikalösning till kontoret?

Ring oss på 08-345555 eller fyll i nedan så hör vi av oss!