• Mjölkpumpen tillåter placering av kyl på vänster sida om maskinen, alternativt i underskåp.

  • Touchdisplayen erbjuder 18 val.

  • Bra vid kannbryggning.

  • Döp dryckerna själv, helt utifrån tycke och smak.

  • Unikt rengöringsprogram
– snabbare, enklare, billigare!

  • Kan kopplas till avloppet, men fungerar lika bra utan sådan koppling.

  • Behållare för choklad eller torrmjölk finns som tillval.

  • Finns i svart eller vitt utförande.

För alla kontor som vill smaka bra!

Cimbali har tillverkat espressomaskiner sedan 1912! Alla dessa år av kunskap och tradition finns samlad i den senaste maskinen – Cimbali Q10. Det är den ultimata automatiska espressomaskinen om du vill göra gott intryck på såväl anställda som gäster på kontoret. Med kaffe i världsklass är grunden för goda relationer säkrad – resten är upp till dig.

Q10 är utgångspunkten för en helt ny generation helautomatiska maskiner, som är extremt lättanvända. Trots sitt kompakta format är de enormt mångsidiga och erbjuder de flesta kaffeval du kan tänka dig. Det patenterade Smart Boiler-systemet ger en över- raskande hög kapacitet på hett vatten och även en effektivare ångfunktion än normalt. Du kan också styra vilken temperatur drycken ska ha när den hälls upp i koppen. Till detta har maskinen ett oöverträffat, automatiskt rengöringssystem som dessutom halverar kostnaden för rengöringsprodukter! Om du har touch- screen på önskelistan infrias även detta. Cimbali Q10 är anpassad för att kunna servera upp till 150 koppar om dagen.

Mängder av möjligheter
Vi är medvetna om att alla kontor inte har samma behov. Därför kan vi skräddarsy din maskin så att den passar er unika situation. Är choklad en dryck ni inte kan leva utan? Räcker det med en bönbehållare eller vill ni kunna erbjuda flera olika bönor på samma gång? Matchar en svart maskin på ert kontor eller är kanske högglansigt vitt bättre? Du väljer fritt hur du vill ha det. Men gemensamt för alla Cimbali Q10 är att de varje dag gör espresso i absolut världsklass.

 

Vill du också ha enny fikalösning till kontoret?

Ring oss på 08-345555 eller fyll i nedan så hör vi av oss!

[recaptcha size:compact theme:dark]