• Smart Boiler Technology.

  • Turbosteam system.

  • Trippla bryggrupper.

  • Inbyggd koppvärmare.

  • Thermodrive, grafisk display.

  • Fungerar som bäst tillsammans med kaffekvarnen Grind on Demand.

Kaffemaskinernas kaffemaskin!

Cimbali M39 är det senaste tillskottet i den exklusiva skara av riktiga highend-maskiner från Cimbali. Det är en av de allra finaste kaffemaskinerna du kan äga idag. När Illy, ett av världens största och mest kända kafferosterier, letade efter den perfekta espressomaskinen för att brygga just deras kaffe på, då valde man Cimbali M39!

Det är en semiautomatisk och mycket exklusiv espressomaskin som du hittar på kaffebarer över hela världen. Inte så konstigt. Den passar överallt med sin klassiska tidlösa designoch utsökta finish. Dessutom är den oerhört driftssäker och byggd för att kunna jobba många och långa arbetsdagar. Cimbali M39 är utrustad med ett exklusivt termiskt system med en vattentank som rymmer 10 liter vatten, dubbla värmeväxlare, som i sin tur har dubbla vattentankar kopplade till sig. Vattnet förvärms i värmeväxlaren och levereras sedan till respektive vattentank varifrån det sedan går ut i rätt bryggtemperatur.

Smart teknik ger en extra dimension
M39 är också försedd med den patenterade Smart Boiler-tekniken, som ökar produktionen av ånga och hetvatten när maskinen utsätts för maximal belastning. M39 är även utrustad med Cimbalis patenterade Turbosteam system, som på ett löjligt enkelt sätt skummar din mjölk till perfekt temperatur och rätt skumkvalitet – helt automatiskt! Maskinen är som sagt även begåvad med Smart Boiler Technology som kan styra vattentemperaturen från kopp till kopp. Självklart har den även inbyggd koppvärmare och en rad andra suveräna funktioner. Bjuder du på en espresso bryggd med en Cimbali M39 ligger du på plus redan innan mötet startat!

 

Vill du också ha enny fikalösning till kontoret?

Ring oss på 08-345555 eller fyll i nedan så hör vi av oss!