22:35 27 mar 2014

Nätverket Relation i Uppsala, som i år firar 15 årsjubileum, stod i tisdags som arrangörer av Relationsdagen 2014, ett mycket välbesökt  event som i år slog deltagarrekord med närmare 1000 deltagare! Vi på Kaffeknappen som bara inom några veckor också tänkte fira (hela 20 år faktiskt!) var naturligtvis på plats precis som vanligt.

En massa folk från Uppsalas näringsliv minglade, deltog i seminarier, lyssnade på spännande föreläsare (bl.a Fredrik Skavlan, Stefan Sauk och Elaine Eksvärd) men FRAMFÖRALLT så fick KAFFEKNAPPEN bjuda på gott kaffe plus en massa kaffesnack.

I en av salarna tillsammans med vår partner Mediahuset/UNT körde vi kaffenörderi på högsta nivå när Matte och Jonas handbryggde (Chemex) olika bönor och dessutom fick svara på en hel del frågor från nyfikna deltagare.

I huvudsalen hade vi byggt upp en stor rund kaffebar som ingen kunde undgå och där bjöds det på Espresso och Caffe Latte, några av gästerna fick även kliva in i baren och prova att göra mönster själva med något blandat resultat…   😆 /Boban