Vårt ansvar – En hållbar framtid

Kaffeknappen för en hållbar framtid

Vi på Kaffeknappen är övertygade om att alla måste dra sitt strå till stacken och påverka vår omgivning mot ett större ansvarstagande vad gäller vår miljö och hållbarhetsfrågor. Vid val av nya produkter till vårt sortiment så tas alltid hänsyn till miljön. Majoriteten av våra produkter är certifierade. Vårt mål är att alltid kunna erbjuda ett 100 % certifierat produktsortiment och vi arbetar hårt tillsammans med våra kaffemaskinleverantörer för att se hur vi även kan göra vår kaffeutrustning mer klimatneutral. Eller som vi brukar säga; Det går inte att rädda miljön på en kafferast… men på kafferasten kan du hjälpa till att rädda miljön.

Zelmerlöw Björkman Foundation

Kaffeknappen samarbetar med Zelmerlöw & Björkman Foundation i deras projekt för att hjälpa barn och ungdomar i Afrika. Under 2017 har vi finansierat bygget av ett eget klassrum på Kenswed Academy i Nairobi och även bidragit til vattenprojektet i samma område. Läs gärna mer om detta på följande länk >>

Vi tar täten i branschen!

Vi certifierade oss enligt ISO som första företag i branschen redan 1998. Under våren 2016 uppdaterade vi våra certifikat till de senaste versionerna; ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 samt OHSAS 18001 och blev därmed ett av de första företagen i hela Sverige med den nya standarden! Vi ståtar sedan flera år med AAA-rating när det gäller kreditvärdighet enligt Soliditet, som har Nordens mest avancerade verktyg för kreditvärdighetsbedömning. Dessutom är vi innehavare av ett sigill i riskklass 4, från UC AB som är marknadsledande inom kreditinformation. Med dessa bevis hoppas vi att du ska känna att det är tryggt och säkert att göra affärer med oss!