Convini – marknadens bästa butikslösning för ditt kontor!

Convini erbjuder en kiosk, en närbutik och ett lunchställe i en och samma lösning. Alltid öppet och alltid på medarbetarnas villkor. Med hjälp av god mat, härliga mellanmål och andra godsaker i vårt utbud tar vi vägen genom magen för att skapa glada medarbetare!

Klicka här om du vill läsa mer om våra fantastiska butikslösningar!

Convini förvärvar Kaffeknappen av Nestlé

Mat- och dryckesleverantören Convini förvärvar Kaffeknappen av Nestlé och skapar i och med affären en mycket stark aktör inom måltids- och dryckeslösningar på den nordiska marknaden. Efter förvärvet beräknas bolaget att omsätta över 650 miljoner och sysselsätta ca 300 medarbetare.

Köpet av Kaffeknappen är ett led i vår expansionsplan. Convini har länge varit ledande inom måltidslösningar på arbetsplatser och vi har önskat stärka vårt erbjudande inom kaffe. I Kaffeknappen välkomnar vi en stor aktör som är kända för sin kompetens och stora passion för kaffe. Deras företagskultur och känsla för både kvalitet och kundrelationer går helt i linje med vår egen. Tack vare affären stärker vi vårt erbjudande ytterligare kring välmående på arbetsplatsen, kommenterar Convinis VD Mats Palmquist.

Köpet av Kaffeknappen innebär att Kaffeknappens anställda och verksamheter i Norge och Sverige relaterade till kunder, leverantörer och partners därmed ingår i Convini-koncernen.

Kaffeknappen har etablerat sig som en av de marknadsledande aktörerna inom premiumlösningar för kaffe på jobbet och har idag 144 medarbetare, samtliga certifierade baristor. Tillsammans med Convini skapar vi nu en ledande helhetsleverantör av både kaffe och mat på jobbet. Convinis unika logistiklösning i kombination med Kaffeknappens starka varumärke och breda kunskap inom smak och kvalitet kommer att addera stora värden för våra kunder.

För mer information kontakta:

Nordic Marketing Manager Kaffeknappen, Boban Knezevic, 070-7758141