Värt att veta om Kaffeknappen

För att kunna erbjuda fikalösningar i världsklass krävs att både det ena och det andra är på plats. Här får du koll på att några av de viktigaste delarna är väl omhändertagna.

100 % certifierade
Visste du att alla kaffeknappar är SCA-certifierade? Det innebär att alla medarbetare på Kaffeknappen är utbildade enligt världens främsta kaffeorganisations utbildningssystem. Läs mer här.

Mötet börjar vid kaffemaskinen
Vi vet att ett framgångsrikt affärsmöte börjar i fikarummet. Med en god kopp kaffe som serveras på ett sätt som rimmar med ditt varumärke. Med den starten kan du förvänta dig bättre affärer. Läs mer här.

Creating Shared Value
Som en del av en större organisation har vi muskler att påverka och vara delaktiga i projekt som gör skillnad. Bland mycket annat jobbar vi med ”Beyond the cup” som är en viktig del i vårt Creating Shared Value-arbete. Läs mer här.

Trygga affärer
Med högsta kreditvärdighet hos såväl Soliditet som UCAB, två ledande aktörer inom kreditinformation, och ISO-certifieringar enligt både ISO 9001/140001 och OHSAS 18001, kan du känna dig trygg när du gör affärer med Kaffeknappen. Läs mer här.