13:23 24 Nov 2010

 Foto: Bianchi Café & Cycles

Det finns en och annan som hävdar att cykelsporten är den mest estetiska som finns – den allra vackraste formen av idrottsutövande på vår jord. Och jag erkänner. Jag känner ungefär likadant. Och – jag äger en alldeles egen caféracer. Ett äkta italienskt fullblod med kolfiber och Campagnoloutrustning. Min cykels främsta egenskap är att den tar mig till den givna fikan under varje cykelpass!

Men oavsett om du äger en billig eller dyr cykel, håller med om sportens skönhet eller inte bryr dig nämnvärt, så är Bianchi Café & Cycles på Norrlandsgatan 20, mitt i centrala Stockholm, väl värt ett besök. Dels för alla snabba cyklar förstås, men också för det utsökta Italiendoftande kaffet som serveras där.

Om du blir kär, håll dig fortsatt uppdaterad genom ställets alldeles egna Facebook-grupp.

/Boban