14:02 15 maj 2013

I helgen var det äntligen dags. Kaffeknappen Cycling Team, med 11 cyklister och nästan lika många baristor, såg till att bidra till den fantastiska stämningen på den första upplagan av Göteborgsgirot. Alla elva cyklister gjorde fantastiskt ifrån sig, utifrån sina förutsättningar och ambitioner. Vi kan stoltsera med två cyklister på topp 50 (25e och 37e plats) i ett tufft startfält, med såväl cykelproffs som elitcyklister. De absolut största bragderna stod nog ändå våra superbaristor Wiktor och Simon för som tog sig runt den mycket tuffa banan på grymma tider cyklandes på fixies* – givetvis med den obligatoriska cykelkepsen (ja, under hjälmen såklart!) på skallen i sann hipsteranda. Kepsen av för er!

Men tapprast var utan tvekan hela gänget som i tre dagar har stått vid vår kaffebar och serverat cyklister, artister och journalister suveränt kaffe. Något som verkligen var uppskattat av alla, inte minst de cyklister som precis tagit sig i mål. Det är verkligen en fröjd att få ha så positiva och serviceinriktade kollegor, för att inte tala om vilket grymt hantverk vid tampen och kvarnen som ni levererade. Kaffe och service i världsklass! /Boban

Glada knappar efter målgång

Glada Kaffeknappar efter målgång

Göteborgsgirot Viktor

Fixed på Götegorgsgirot. Simon levererar ett Kinderägg – snyggt, snabbt och storstilat!

 * Fixie är en cykel med bara en utväxling och inget frihjul vilket gör att det är helt omöjligt att rulla utan att trampa eftersom tramporna går så länge bakhjulet snurrar.