09:51 30 sep 2011

I helgen var det dags för en av årets trevligaste begivenheter ute i Sandhamn, Viamaredagen! Kaffeknappens Barista Team var naturligtvis på plats för att förgylla tillställningen med sin närvaro.

Båtsäsongen närmar sig sitt slut och många båtägare valde att ta en sista tur till Sandhamn förra helgen. Viamare Sea Club tillsammans med Sjöassistans och Sandhamn Seglarhotell bjuder årligen in till en dag full av upplevelser och aktiviteter för hela familjen ute i Sandhamn. Som partner till Viamare var vi naturligtvis på plats. Tidigt, tidigt begav sig våra baristor Janice och Matte till Stavsnäs för att möta upp fraktbåten som skulle ta dem och espressobaren till Sandhamn. Solen var så stark att ögonen tårades och himlen var så där klarblå som man bara kan drömma om en dag i slutet av September.

Det var full aktivitet överallt redan när baren lyftes på plats och installerades vid polområdet och Orangeriet. Fler sponsorer anlände för att presentera sig för gästerna denna dag. Alla pratade om det ”fantastiska vädret”, en inte helt oviktig detalj för att denna dag skulle bli lyckad. Ytterligare ett gäng ”Kaffeknappar” gjorde entré en stund senare och smittades snabbt av den härliga stämningen och alla glada leenden i solskenet. Jättekul att möta så många nöjda och glada kaffedrickare…

Mitt i allt mys hade vi en liten tävling på plats där man kunde vinna ett 3-timmars baristaevent! Den lyckliga vinnaren blev Elisabeth Johnsson, hurra och stort grattis till dig! Vi ser fram emot att besöka ditt kontor och servera espresso, latte och skummande cappuccinos.

Sammanfattningsvis; en härlig dag ute i Sandhamn som visade sig från sin allra bästa sida! Sandhamn är fantastiskt på många sätt och vi ser redan fram emot nästa besök…